STS Tıp Doktorluğu: Tıp Doktorluğu Alanında Yurtdışı Yükseköğretim Diploma Denkliği İçin Seviye Tespit Sınavı

DUYURU
(13 Ekim 2016)

2016-DUS, 2016-STS Diş Hekimliği, 2016-TUS (Sonbahar Dönemi)2016-STS Tıp Doktorluğu (Sonbahar Dönemi):  Değerlendirme Sonuçlarının Açıklanması Hk.

25 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilen 2016-DUS, 2016-STS Diş Hekimliği, 2016-TUS Sonbahar Dönemi2016-STS Tıp Doktorluğu (Sonbahar Dönemi)  madde analizleri incelenmiş, cevap anahtarlarının kontrolleri tamamlanmış, itirazlar bilimsel açıdan değerlendirilmiş olup 2016-DUS Klinik Bilimleri Testindeki 22.ve 42. sorunun iptal edilmesine, 2016-DUS sınavı ile ilgili alınan bu kararın sınav sorularının da aynı olması nedeniyle 2016-STS Diş Hekimliği için de uygulanmasına,  2016- TUS (Sonbahar Dönemi) Temel Tıp Bilimleri Testindeki 47. sorunun iptal edilmesine, alınan bu kararın sınav sorularının da aynı olması nedeniyle 2016-STS Tıp Doktorluğu (Sonbahar Dönemi) için de uygulanmasına, soru iptali için açılan davalarda mahkemece uygulamaya yönelik bir karar verildikten sonra sınav sonuçlarının açıklanmasına karar verilmiştir.

Adayların bilgisine saygıyla sunulur.

 

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması