Mühendislik Tamamlama: Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı

DUYURU
(28 Eylül 2016)

2016-Mühendislik Tamamlama:Tercihlerin Alınması

2016 Teknik Öğretmenler İçin Mühendislik Tamamlama Programları Giriş Sınavı(2016-Mühendislik Tamamlama) sonuçlarına göre yapılacak yerleştirme işlemi için adaylardan tercih işlemleri, 28 Eylül 2016 tarihinde başlayacak, 4 Ekim 2016 tarihinde sona erecektir. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak İnternet aracılığıyla elektronik ortamda yapacaklardır.

  • 21 Ağustos 2016 tarihinde yapılan sınavda, 100 tam puan üzerinden 50 veya daha fazla puan alanlar seçme ve yerleştirme işlemine alınacaktır. Sınava başvuran ancak, 15 Temmuz 2016 tarihi itibarıyla mezun durumda olmayan adaylar tercih yapamazlar.

Adayların tercihlerini yapmadan önce Ek’te yer alan Kılavuzu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2016-Mühendislik Tamamlama Tercih Kılavuzu





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması