2016-TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri: Tercih Yapan/Tercih Yapmak İsteyen Adayların Dikkatine (22.06.2016)

DUYURU
(22 Haziran 2016)

2016-TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tercih İşlemleri:
Tercih Yapan/Tercih Yapmak İsteyen Adayların Dikkatine

21 Haziran 2016 tarihinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanan  Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı(2016-TUS) İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tercih Tablolarında yer alan,

Selçuk Üniversitesi ve Fırat Üniversitesi sehven kontenjan bildirdiğini belirterek ilgili üniversitelerin talebi doğrultusunda;Ek Yerleştirme Tablosu-2’de güncelleme yapılmıştır.

Tablo-2, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlanmıştır. Bu düzeltme nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebileceklerdir. Adayların tercihlerini yaparken Tablolarda yapılan düzenlemelere dikkat etmeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

2016-TUS İlkbahar Dönemi Ek Yerleştirme Tabloları

 




ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması