EKPSS: Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı

DUYURU

(24 Nisan 2015)

2015 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme İçin Adaylardan Tercih Alınması:

Tercihlerin Kontrol Edilmesi ve Şifre Uyarısı

16 Nisan 2015 tarihinde başlayan 2015 EKPSS/KURA İle Engelli Memur Yerleştirme tercih işlemleri, 24 Nisan 2015 tarihinde (bugün) saat 23.59’da sona erecektir.  Tercih işlemini tamamlayan adaylar,  bugün "Tercih Süresi" içerisinde https://ais.osym.gov.tr İnternet adresinden tercih bilgilerini mutlaka kontrol etmeli ve yazıcıdan tercih listesinin bir dökümünü edinerek özenle saklamalıdır. 

Adayların kendilerine özel kişisel bilgi niteliğindeki T.C. Kimlik Numaralarını ve ÖSYM Aday İşlemleri Şifresini özenle korumaları ve hiçbir kimseyle paylaşmamaları gerekmektedir. T.C. Kimlik Numarasının ve ÖSYM Aday İşlemleri Şifresinin başkaları ile paylaşılmasından oluşacak mağduriyetlerde adayın kendisi sorumlu olacaktır. 

Adaylara önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

 

 





SINAV TAKVİMİ
ÖSYM MOBİL UYGULAMALARI

ÖSYM Aday İşlemleri

Mobil Uygulaması

Adaylarımıza yönelik geliştirilen yeni ÖSYM Mobil uygulaması ile Aday İşlemleri Sistemindeki https://ais.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM AİS Uygulaması Google Play ÖSYM AİS Uygulaması

ÖSYM Görevli İşlemleri

Mobil Uygulaması

Görevlilerimize yönelik geliştirilen yeni ÖSYM GİS Mobil uygulaması ile Görevli İşlemleri Sistemindeki https://gis.osym.gov.tr hizmetlere mobil cihazlardan daha hızlı ve güvenli bir şekilde erişim sağlanmaktadır.

App Store ÖSYM GİS Mobil Uygulaması Google Play ÖSYM GİS Mobil Uygulaması